• Fair Trade hattar
  La Maison Afrique FAIR TRADE

  Fair Trade hattar

  Fair Trade hattar handgjorda av tidlöst vackra naturmaterial. Stort sortiment solhattar av naturfibrer. Funktionellt kvalitetshantverk. Hållbart mode för hållbar livsstil. Hos La Maison Afrique FAIR TRADE hittar du hattar med stil!
 • Fair Trade väskor
  La Maison Afrique FAIR TRADE

  Fair Trade väskor

  Genuint hantverk av naturfiber. Fair Trade väskor handgjorda av miljömedvetna naturmaterial. Kvalitetshantverk med stil och funktion. Hos La Maison Afrique FAIR TRADE finner du Hållbart mode för Hållbar livsstil.

 • MADE IN AFRICA makes the future for Africa
  La Maison Afrique FAIR TRADE

  MADE IN AFRICA makes the future for Africa

  Afrika är rikt på råvaror – men när inte tillverkningen sker i Afrika blir inte Afrika rikt. Exporten av råvaror gör att Afrika går miste om förädlingsvärdet, förblir beroende av import av konsumtionsvaror och kapitalvaror. Dessutom förlorar Afrika teknisk utveckling och arbetstillfällen för en snabbt växande befolkning.

  La Maison Afrique FAIR TRADE fokuserar på varor med högt förädlingsvärde, handlar inte med råvaror. Det koloniala handelsmönstret byggde på att Afrika var råvaruleverantör. Vi arbetar för förändring.

 • Genuint hantverk med ekologi i fokus.
  La Maison Afrique FAIR TRADE

  Genuint hantverk med ekologi i fokus.

Hantverk från Madagaskar med respekt för natur, människa och tradition.

Hos La Maison Afrique FAIR TRADE är allt av natur- eller returmaterial. Hantverk från småskalig miljövänlig tillverkning. Båtfraktat.

Sedan start 1995 är La Maison Afrique FAIR TRADE en icke vinstdriven Fair Trade organisation som stödjer och samarbetar med hantverkare på Madagaskar. Mission sammanfattas i logotypen: "Hantverk från Madagaskar med respekt för natur, människa och tradition. FAIR TRADE". Materialen som används är lokala natur material eller återvunnet lokalt skräp. Tillverkningen är småskalig och miljövänlig. Varorna båtfraktas från Madagaskar till Sverige. Hantverkarna stöds bl a genom räntefria lån, exportadministration, marknadsinformation och beställningar inom ramen för ett långsiktigt samarbete.

Varulager i Sverige. Försäljning till butiker, församlingar och institutioner. Hattar och väskor skickligt handgjorda av lokala växtfibrer är huvudprodukterna i sortimentet. Sortimentet inkluderar även vackra och miljömedvetna present- och interiörvaror.

Information om beställning av varor från La Maison Afrique FAIR TRADE.

Hantverk från Madagaskar med respekt för natur, människa och tradition. Fair Trade hattar, väskor, present och interiör. Genuint hantverk med ekologi i fokus. Grossist

La Maison Afrique FAIR TRADE

 • +46 (0) 706017777
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • Trustorps Gård
  311 65 Vessigebro
  SVERIGE

 • VAT/Orgnr: SE556526323201